Gå til sideindhold
UngHolbækUngdomsskoleKlubberneHGLSSPGadeteamGrejbankUngdomsrådget2sport10. KlIntroduktion til 10. klasseHvad er UM10?Hvad er 10Plus?Hvad er Ungdomsklassen?KontaktOm os
10. Kl / Hvad er Ungdomsklassen?

Hvad er Ungdomsklassen?

Ungdomsklassen er et tilbud til elever på 9. og 10. klassetrin med generelle indlæringsvanskeligheder - elever der har vanskeligt ved at klare de faglige, sociale og personlige krav der forventes i folkeskolen.

 

Ungdomsklassens formål er at forberede eleverne på videre uddannelse og et selvstændigt voksenliv. Vi har gennem hele året et stort og individuelt fokus på uddannelsesparathed for den enkelte elev.

 Vi arbejder med at styrke elevernes faglige, personlige og sociale kompetencer gennem særlig tilrettelagt undervisning.

 

I Ungdomsklassen afholder vi som udgangspunkt ikke afgangsprøver. Eleverne laver istedet et afgangsprojekt i form af en uddannelsesopgave.  

 

Ved afslutningen af forløbet i Ungdomsklassen får eleven udleveret et afgangsbevis, som beskriver elevens kompetencer samt en udtalelse for uddannelsesopgaven.

 

Ungdomsklassen er beliggende i bygning 3 på Gl. Ringstedvej 32, 4300 Holbæk.  

 

Har du spørgsmål eller ønsker du, at få mere viden om Ungdomsklassen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 72 36 40 00 eller skrive til os her.

 

 

 Senest opdateret 24.10.2020 08:03 af
Apricore logo