Gå til sideindhold

Amerikansk fodbold

Amerikansk fodbold træning. Det giver sved på panden og trætte lår.

HVORFOR AMERIKANSK FODBOLD !!

 

En af de store fordele ved holdsport, er muligheden for at øve sine samarbejdsevner. I en verden hvor vi kan sidde mere og mere for os selv, med et elektronisk apparat, kan man nogle gange glemme den evne.

 

Det er naturligvis svært, hvis man kun er 2 eller 3, men er man bare 4, er man hurtigt i gang med at øve samarbejde i en eller anden form.

Evnen til at samarbejde, giver én en kæmpe fordel alle mulige andre steder i livet, hvad enten det er i skolen, på jobbet eller et helt tredje sted.

 

Samarbejdsevnen bliver trænet både når holdet skal forsvare og når man skal angribe. Altså både når du skal forhindre de andre i at score og når du selv skal score.

På den måde træner du samarbejdet, på flere forskellige måder.

 

Amerikansk fodbold som sportsgren, giver dig mange fysisk positive påvirkninger.

Amerikansk fodbold er en af de sportsgrene, der giver det bredeste udbytte rent fysisk. Faktisk mener nogle, at det er den sportsgren i verden, der giver det allerbedste udbytte.

 

Spiller man Amerikansk fodbold, kan man både tabe sige, øge sin muskelmasse, forbedre balanceevnen og hjertets funktionsevne og så kan det nedsætte kolesteroltal.

 

Derudover gavner Amerikansk fodbold også din mentale tilstand, bl.a. netop fordi du forbedrer din fysiske tilstand og får mere fysisk overskud.

 

I det hele taget, er Amerikansk fodbold med til at styrke den generelle kondi for både børn og voksne og i det hele taget, give en vigtig fysisk udfoldelse i en hverdag, hvor man sidder meget ned i både skole og på arbejdet.

 

Som en lille biting, som dog ikke er uvæsentlig, kan nævnes, at du også forbedrer din koordination, når du spiller Amerikansk fodbold. Mange forskellige bevægelser og retningsskift, samtidig med at fokus bevares på bolden, giver rigtig god træning af din koordination.

Arrangør
Nordvestsjællands Amerikanske Fodbold Klub, Arenavej 1, 4300 Holbæk
Kontaktperson
Jannick Schultz, Arenavej 1, 4300 Holbæk
Vedr. tilmelding
Aktiviteten er gratis
Man skal ikke tilmelde sig aktiviteten, man møder bare op på de tidspunkter som står.

Uge 27. Er du 08-13 år trænes der tirsdag og torsdag kl. 17:00 – 18. 30
Uge 28. Er du 14-17 år trænes der tirsdag og torsdag kl. 18:00 - 20:00

Ca. 2 timer pr. træning
Medbring
Dit gode humør
Amerikansk fodbold
Amerikansk fodbold træning. Det giver sved på panden og trætte lår.
Info
#63.841
Aldersgruppe
8-13 år
Placering
Mødested
Arenavej 1, 4300 Holbæk (Klubhus)


Senest opdateret 10.05.2022 08:36 af THEO
Apricore logo